Radiografische Corvette c6 ls2 -2006. 6 bak 'flippers' + hud

Heb je iets te koop of ben je naar iets op zoek? Plaats hier je advertenties of oproepen.
Forumregels
DISCUSSIE/ONDERHANDELING OVER PRIJZEN
Opmerkingen of onderhandelingen over prijzen richting de topicstarter zijn in een verkooptopic niet toegestaan, doe dit via PM of e-mail. Dit om lange discussies hierover te vermijden.

RECLAME
Het is niet toegestaan om een bericht te posten met een puur commercieel doel, zonder dat hierom is gevraagd door leden. Particuliere verkoop is wel toegestaan, maar gebruik hiervoor alleen de Shopping afdelingen. Gevraagde (commerciële) reclame is toegestaan, bijv. als iemand vraagt waar hij een bepaald artikel kan kopen of hoeveel iets kost. Verwijzingen naar een bedrijf of commerciële website is ook toegestaan in je signature onder een bericht, maar hou dit a.u.b. wel subtiel.

Radiografische Corvette c6 ls2 -2006. 6 bak 'flippers' + hud

Berichtdoor Blade21 » 31 Mrt 2018, 19:48

Inruil C5 / C5 z06 is mogelijk :hr:


De meeste hebben mijn RC corvette al regelmatig zien langs komen op het internet / forums / clips en topics.
Bij deze mag die in de verkoop.

Deze corvette is van 2006, V8 -6.0L LS2 en komt met een 6 traps automaat MET de bekende flippers aan het stuur. Komt volledig uitgerust met alle luxe die je ook in een 2006 corvette zult verwachten zoals de HUD up display/ targa dak/ stoel verwarming/ Keyless entry en go / Op afstand starten /Airco/ Alarm/ etc. Alle rubbers zijn keurig in orde en geen last van lekkages.

Bij aanschaf van de corvette heb ik de uitlaat dempers vervangen voor een Loudmouth 2 exhaust. Klinkt uiteraard geweldig! Niet TE luid, maar wel duidelijk muscle sound! Orginele uitlaat heb ik ook nog liggen, die mag je er gratis bij hebben.

De orginele radio is vervangen voor een 2 din Media player met alle nodige USB opties met touchscreen. Ook heeft de auto GPS en zit er rode LED verlichting in de cockpit en kofferbak en rode HALO's in de koplampen voor de liefhebbers die op afstandsbediening werken.

Nu heeft deze corvette al heel wat internet aandacht gekregen wereldwijd. Deze auto kun je letterlijk op afstandsbediening besturen zoals een kleine RC auto. Te zien geweest in diverse TV programmas en tijdschriften zoals BrightTV, L1, Telegraaf, autoweek, KIJK en zelfs op internationale TV zoals FOXsport en Outrages Acts of science. Hier ben ik zelfs nummer 1 geworden met de Top20. Even googlen en je zult vast wel wat interviews vinden betreft "remote controlled Corvette c6"

Zie mijn website voor filmpjes van de corvette.
http://www.youtube.com/user/blade00021/videos


Vraagprijs: 29.950 euro MET radiografische optie. Of 28.000 ZONDER radiografische optie.


Vragen? Mail me!

Auto is te bezichtigen in Urmond - Limburg.


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Blade21
2nd gear
 
Berichten: 222
Geregistreerd: 09 Mei 2004, 16:57
Woonplaats: Netherlands
Corvette: 'Remote' Corvette C6

Terug naar Shopping

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten