HCC Jaarmeeting en ALV geannuleerd

Meetinginfo, caravans erheen, verslagen en links naar foto's. Kijk op de HCC site voor de meest recente data.

HCC Jaarmeeting en ALV geannuleerd

Berichtdoor HCC Meetings Crew » 22 Sep 2020, 18:05

Beste leden,

Het bestuur heeft het moeilijke besluit genomen om de jaarmeeting 2020 en ALV van zondag 27 september a.s. af te gelasten. Vanwege het momenteel sterk stijgende aantal Corona besmettingen én het feit dat de meeting plaats zou gaan vinden in Amsterdam, momenteel een risicogebied, hebben wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid genomen. We willen voorkomen dat bezoekers van het evenement besmet zouden kunnen raken met het Corona virus.

Een HCC-meeting is bedoeld om elkaar te ontmoeten, herinneringen op te halen en met passie verhalen te vertellen over onze passie. Hetgeen moeilijk valt in te passen met de maatregelen die wij als organisator verplicht zijn te nemen; zoals het handhaven en toezien op eenrichtingsverkeer, afstand houden, ontsmetten en mogelijke besmette personen de toegang ontzeggen.

“Want als we prettig met elkaar praten, dan staan we gewoon te dicht bij elkaar.”

Aangezien dit de enige HCC-meeting voor dit jaar was, werd er een geweldige opkomst verwacht. Echter wordt er op de dag ook regen voorspeld en zullen de aanwezigen naar binnen willen om te schuilen, wat met de huidige regels onverstandig en onmogelijk is. Dit is slechts één van de mogelijke scenario’s waar we rekening mee hebben te houden.

De ALV zal op een later tijdstip worden gehouden, hoogstwaarschijnlijk door middel van een video vergadering via internet. Hierover zullen wij binnenkort eenieder informeren, alsmede over de plannen voor in de toekomst.

Het bestuur.
Deze post is geplaatst door de Heartbeat Corvette Club Meetings Crew
HCC Meetings Crew
1st gear
 
Berichten: 28
Geregistreerd: 22 Mrt 2016, 22:28

Re: HCC Jaarmeeting en ALV geannuleerd

Berichtdoor Master I » 30 Mei 2022, 16:13

Krijg je een mooie brief van het bestuur met meeting-info (Venray + ALV) staat er o.a. dat voor de ALV je even van te voren aan moet melden. uhm...........welk emailadres moet men daarvoor gebruiken?
Gebruikers-avatar
Master I
2nd gear
 
Berichten: 487
Geregistreerd: 19 Apr 2010, 20:36
Woonplaats: midden Nederland
Corvette: C5 Convertible 2001


Terug naar Meetings

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten

cron